Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Velholdt 4 værelses i Aalborg Indrykket 01/04/2019


Beskrivelse

Attraktiv herskabslejlighed med central beliggenhed i Aalborg midtby. Veldisponeret lejlighed med flot lys indfald, hyggelig og rummelig, med alt i hårde hvidevarer samt gulvvarme på badeværelset. Lejligheden har altan, så du har mulighed for, at lukke masser af dagslys og frisk luft ind, samtidig med at kunne nyde de flotte omgivelser. Lejligheden…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
185 kvm
Værelser
4
Husleje
13.495 kr
Depositum
61.277 kr
Periode
-
A/C forbrug
1.100 kr
Indflytning
15/04/2019
Husdyr
-

Beskrivelse

Attraktiv herskabslejlighed med central beliggenhed i Aalborg midtby. Veldisponeret lejlighed med flot lys indfald, hyggelig og rummelig, med alt i hårde hvidevarer samt gulvvarme på badeværelset.

Lejligheden har altan, så du har mulighed for, at lukke masser af dagslys og frisk luft ind, samtidig med at kunne nyde de flotte omgivelser.

Lejligheden er beliggende med flot udsigt over Limfjorden såvel som Utzon Centeret og det grønne område her imellem.

I lejligheden er der ekstra lofthøjde på 2,65 meter med stuk i loftet og gulv af fyrplanker.

I ejendommen er der elevator, således der er direkte indgang i lejlighed. Herudover cykelparkering, depotrum samt mulighed for leje af p-plads ved boligen.

Ejendommen er beliggende få meter fra det hyggelige gågademiljø i hjertet af Aalborg med rig mulighed for shopping og café besøg. I området finder du også Utzon Centeret, kulturhus Nordkraft og det nye Musikkens Hus, så de kulturelle behov kan nemt blive dækket. En beliggenhed lige ved Aalborg havnefront, hvor der er mulighed for, at bade i havnebassinet eller nyde solen på kajen eller gå en tur i Jomfru Ane Parken.Flere boliger i nærheden

Smuk 2 værelses i Aalborg
Størrelse
57 m2
Værelser
2
Depositum
17.072 kr
Husleje
5.691 kr
Se mere om boligen
Velholdt 4 værelses…
Størrelse
102 m2
Værelser
4
Depositum
21.600 kr
Husleje
7.200 kr
Se mere om boligen
Renoveret 4 værelses…
Størrelse
102 m2
Værelser
4
Depositum
25.500 kr
Husleje
8.500 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248