Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Velholdt 3 værelses i Vodskov Indrykket 20/08/2020


Beskrivelse

Nyopførte lækre lejemål på 96m2 med terrasse og egen indgang på Skeldalen i Vodskov, hvor du får skønne Hammer Bakker som nabo. Dejlig lys 3 værelses lejemål Alle lejemålene er opført og indrettes i super gode kvalitetsmaterialer. Flotte egetræsgulve, genvexanlæg, ligesom køkken og bad er indrettet med moderne inventar.  - Alt i hårde hvidevarer vil…

Se fuld beskrivelse længere nede
Kontakt udlejer
Klik her for at komme i kontakt med udlejer

Type
Lejlighed
Størrelse
96 kvm
Værelser
3
Husleje
8.256 kr
Depositum
24.767 kr
Periode
-
A/C forbrug
400 kr
Indflytning
Snarest
Husdyr
-

Beskrivelse

Nyopførte lækre lejemål på 96m2 med terrasse og egen indgang på Skeldalen i Vodskov, hvor du får skønne Hammer Bakker som nabo.

Dejlig lys 3 værelses lejemål
Alle lejemålene er opført og indrettes i super gode kvalitetsmaterialer. Flotte egetræsgulve, genvexanlæg, ligesom køkken og bad er indrettet med moderne inventar. 

- Alt i hårde hvidevarer vil være i lejemålene.  
- Lejligheden har egen p-plads.
- Smuk udsigt over skov og marker.

Bo i Vodskov - tæt på natur, indkøb og Aalborg
Vodskov er en skøn by med gode dagligvareforretningerne og mange skønne specialbutikker og gode busforbindelser og tæt til motorvejsafkørsel til Aalborg. Bemærk!
Det er tilladt at have 1. hund op til 15 kg eller 1. stk. indekat - Dette kræver udlejers tilladelse til racen. Sagsnummer: 16401-19
Overtagelse: 2020-09-01Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248