Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Velholdt 3 værelses i Aalborg Indrykket 07/10/2019


Beskrivelse

Nye lejeboliger på Godsbanearealet Attraktivt bymiljø midt i Aalborg Indflytning Marts 2019 BOLIGERNE Lyse boliger i nordisk stil med attraktiv beliggenhed midt i byen Godsbanen byder på tre attraktive boligejendomme med perfekt placering i det nye urbane bymiljø på godsbanearealet i midten af Aalborg. Første etape består af 77 lejeboliger indrettet…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
61 kvm
Værelser
3
Husleje
6.298 kr
Depositum
25.542 kr
Periode
-
A/C forbrug
350 kr
Indflytning
01/11/2019
Husdyr
-

Beskrivelse

Nye lejeboliger på Godsbanearealet
Attraktivt bymiljø midt i Aalborg
Indflytning Marts 2019

BOLIGERNE

Lyse boliger i nordisk stil
med attraktiv beliggenhed midt i byen

Godsbanen byder på tre attraktive boligejendomme med perfekt placering i det nye urbane bymiljø på godsbanearealet i midten af Aalborg.

Første etape består af 77 lejeboliger indrettet i nordisk stil med hvidmalede betonvægge og flotte trægulve, så du nemt kan indrette boligen i din egen personlige stil. Uanset størrelsen er hjertet i boligen det store køkkenalrum og stue i ét, der har et fantastisk lysindfald fra begge sider.

Hver bolig har også udgang til sit eget private uderum – enten i form af en skøn altan mod byrummet, hvor du kan mærke byens puls, eller fransk altan og terrasse i stueetagen ud mod det hyggelige gårdrum.

Godsbanen har både 2-, 3- og 4-værelses lejligheder. Der er altså plads til både børnefamilier, studerende, par og singler, der drømmer om at bo midt i byen, hvilket skaber masser af liv og dynamik.


ARKITEKTUR

Moderne arkitektur med urbant udtryk

Godsbanens tre ejendomme bliver opført i tegl i tre forskellige farvenuancer, der både skaber en sammenhæng og giver variation i udtrykket.

Første etape består af to L-formede bygninger holdt i grålige teglsten med markante sorte vinduesrammer, mens altanerne i hvid fiberbeton og glas bryder det massive tegl og tilfører en lethed til facaden. Bygningerne er henholdsvis fem og seks etager. Får du overnattende gæster, bliver den del af bygningen, der vender ud mod Jyllandsgade en del af hotelkæden Zleep Hotels med 126 hotelværelser.

Fra byrummet er der nem adgang til det skønne gårdrum mellem bygningerne, der er hævet én meter over byens gulv for at skabe lidt privatliv til beboerne. Her mødes man og fordeler sig ud til boligerne via svalegangene. Gårdrummet er dejlig grønt med masser af træer og buske og indrettet med borde og bænke, så du kan nyde en kop kaffe i solen. Belægningen er desuden designet med forskellige spil som skak og kryds og bolle, så der er noget for både børn og voksne.

Under bygningen er der en cykelkælder, så din cykel kan stå tørt og godt, samt et depotrum til hver lejlighed.


OMRÅDET

Nyt attraktivt urbant bymiljø
omgivet af grønne oaser

Midt i Aalborg ligger det tidligere godsbaneareal, hvor en ny spændende bydel er skudt op blandt de gamle togskinner, lysmaster og rundbuede godsterminalhaller. Her ligger Godsbanen blandt andre boliger, uddannelsesinstitutioner, butikker og en skøn bypark, mens du finder flere grønne oaser som Kildeparken, Østre Anlæg og Karolinelund lige i nærheden.

Åbningen af Østerå vil fremover binde de grønne oaser sammen af en rekreativ grøn-blå kile, der kommer til at gennem Godsbanearealet, Karolinelund og ud til Musikkens Hus. Den kommende park, Åparken, bliver et skønt opholdssted, hvor du kan fiske i åen og dase i græsset, mens de tilstødende bykvarterer summer af byliv og caféstemning.

Det urbane byrum på Godsbanearealet er også en oplevelse i sig selv, hvor grøn omtanke er inkorporeret på en helt ny måde. Her er både etableret særskilte regnbede, mens fodboldbaner er placeret, så de former regnvandsbassiner, der kan være med til at forhindre oversvømmelse ved ekstreme skybrud.

Derudover byder godsbanearealet på et stemningsfuldt campusmiljø med SOSU Nord og VUC Nordjylland side om side og HF og Aalborg City Gymnasium lige i nærheden.

Du bor ikke bare tæt på Kennedy Arcaden med butikker, Fitness World og biograf. Det samme gælder Aalborg midtby, der byder på et væld af specialforretninger, shopping, caféer og spisesteder i hyggelige omgivelser med fine brostensgader og historiske bindingsværkshuse.

Fra Godsbanen har du også gode forbindelser til resten af byen og landet med både Aalborg Busterminal, Boulevarden og banegården lige om hjørnet.Flere boliger i nærheden

Velholdt 3 værelses…
Størrelse
96 m2
Værelser
3
Depositum
24.767 kr
Husleje
8.256 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248