Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Velholdt 2 værelses i Nørresundby Indrykket 11/09/2019


Beskrivelse

Bo lækkert med fjorden for fødderne og sol på altanen De nye lejeboliger er præget af kvalitet i design og materialer og omtanke i alle detaljer Nørresundby Havnefront ligger tæt på det rekreative område Lindholm Strandpark, hvor du kan bade fra badebroen, spille beach-volley eller løbe en tur i naturen ad stien til Lindholm Fjordpark. Er det mere…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet

Type
Lejlighed
Størrelse
73 kvm
Værelser
2
Husleje
7.850 kr
Depositum
40.071 kr
Periode
-
A/C forbrug
821 kr
Indflytning
01/12/2019
Husdyr
-

Beskrivelse

Bo lækkert med fjorden for fødderne og sol på altanen
De nye lejeboliger er præget af kvalitet i design og materialer og omtanke i alle detaljer
Nørresundby Havnefront ligger tæt på det rekreative område Lindholm Strandpark, hvor du kan bade fra badebroen, spille beach-volley eller løbe en tur i naturen ad stien til Lindholm Fjordpark.
Er det mere byens puls, der trækker, kan du cykle eller gå ad Kulturbroen – eller Kærlighedsbroen, som den også bliver kaldt – der på få minutter fører dig til Aalborg og bylivets tilbud.
Boligerne er lyse, moderne og velindrettede. Lejlighederne har massive trægulve og hvide HTH køkkener med moderne stilfulde greb. Lejlighederne har desuden flere indbyggede skabe.
Alle lejligheder er fuldt udstyrede med hårde hvidevarer i køkken og bad. Der er fokus på at minimere din elregning, både af hensyn til din pengepung og miljøet. F.eks. har både opvaskemaskinen og vaskemaskinen energimærket A+++, mens køle-/fryseskabet og tørretumbleren kommer lige efter med A++.
Lejlighederne har enten en stor altan eller en terrasse, hvor du kan nyde solen og udsigten. Altanerne på bygning D har en indbygget niche, hvor du kan sidde i læ for vinden.
Lejlighederne varierer i størrelse, og en del af dem er også velegnede som delelejligheder. Her kan findes en velegnet bolig til unge og ældre, singler og par, børnefamilier og studiekammerater, der gerne vil dele hverdagen og huslejen.
I Nørresundby Havnefront bor du i et røgfrit miljø: Det er ikke tilladt at ryge i lejligheder og opgange, eller på altaner og terrasser.
Alle bygningerne har det grønne energimærke A2015, der er din sikkerhed for, at de lever op til de gældende energi- og tæthedskrav.Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248