Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Velholdt 2 værelses i Kongens Lyngby Indrykket 06/12/2018


Beskrivelse

God velindrettet 3 værelses lejlighed centralt i Lyngby.  Ejendommen på Nørgaardsvej er en del af første etape af Lyngby-Taarbæk Kommunes plan for nyt byområde. Nørgaardsvej ligger i centrum af Lyngby tæt ved Lyngby Hovedgade, Lyngby Storcenter og Lyngby Station. Bebyggelsen er placeret tilbagetrukket fra Nørgaardsvej. Adgang sker via en fællesvej…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
85 kvm
Værelser
2
Husleje
13.116 kr
Depositum
58.861 kr
Periode
-
A/C forbrug
1.190 kr
Indflytning
15/12/2018
Husdyr
-

Beskrivelse

God velindrettet 3 værelses lejlighed centralt i Lyngby.  Ejendommen på Nørgaardsvej er en del af første etape af Lyngby-Taarbæk Kommunes plan for nyt byområde. Nørgaardsvej ligger i centrum af Lyngby tæt ved Lyngby Hovedgade, Lyngby Storcenter og Lyngby Station.
Bebyggelsen er placeret tilbagetrukket fra Nørgaardsvej. Adgang sker via en fællesvej med beplantning og parkeringspladser.
 
Ejendommen er opført i fire etager med rødgule stenfacader og rødt tegltag med stort udhæng. Ejendommen har store, lyse trappetårne, som alle er udstyret med elevator, porttelefonanlæg, postkasser og affaldsskakte. Hvert andet trappetårn har endvidere gennemgang til bebyggelsens sydvendte græsplæne, der er indrettet med to legepladser til mindre børn.
 
Til hver lejlighed hører en sydvendt altan.
 
I kælderen er der indrettet beboerlokale, opvarmede rum til cykler og barnevogne, ventileret tørrerum og ejendomsfunktionærfaciliteter.
De oplyste huslejer afspejler de nuværende huslejer. Vi skal gøre opmærksom på, at der grundet lejestigning ikke genudlejes til de oplyste laveste huslejer.
Skriver du dig op til en af disse boliger, skal du derfor være opmærksom på, at ved tilbud om bolig vil lejen være højere end nævnte laveste leje.Flere boliger i nærheden

Unik 1 værelses i Kongens…
Størrelse
65 m2
Værelser
1
Depositum
42.000 kr
Husleje
14.000 kr
Se mere om boligen
Nyrenoveret 3 værelses…
Størrelse
130 m2
Værelser
3
Depositum
10.000 kr
Husleje
15.000 kr
Se mere om boligen
Stilren 4 værelses i…
Størrelse
115 m2
Værelser
4
Depositum
28.000 kr
Husleje
14.000 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248