Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Unik 4 værelses i Gistrup Indrykket 19/11/2019


Beskrivelse

24 boliger, Kildehøj Gug På denne attraktive grund på Ikarosvej ligger en boligbebyggelse smukt placeret i et grønt og kuperet landskab. Man ankommer via 2 stikveje fra Ikarosvej og parkerer i umiddelbar nærhed af husene, hvor der er anlagt 1½ p-plads pr. bolig. Terrænet falder langs med husenes gavle, således har man niveaufri adgang fra ankomstsiden…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
116 kvm
Værelser
4
Husleje
10.595 kr
Depositum
53.375 kr
Periode
-
A/C forbrug
400 kr
Indflytning
01/02/2020
Husdyr
-

Beskrivelse

24 boliger, Kildehøj Gug

På denne attraktive grund på Ikarosvej ligger en boligbebyggelse smukt placeret i et grønt og kuperet landskab.

Man ankommer via 2 stikveje fra Ikarosvej og parkerer i umiddelbar nærhed af husene, hvor der er anlagt 1½ p-plads pr. bolig. Terrænet falder langs med husenes gavle, således har man niveaufri adgang fra ankomstsiden og på sydsiden af huset ligger boligen hævet over terræn. Nedenfor husene ligger en fælles grønning. Hele området er omkranset af et grønt skovbælte samt et beplantet areal på 25 % af grundarealet i henhold til lokalplanen.

Bebyggelsen består af 24 familieboliger og er på i alt 2881 m². Boligerne er organiseret i 5 stænger, der alle ligger, så de har en smuk udsig. Hovedparten af boligerne er 4 rums boliger på henholdsvis 108 og 116 m². Nogle boliger har en 3. etage med et sove / opholdsrum med tilhørende altan mod syd og er på 135 m².

Stueplanet er gennemlyst med køkken alrum og stue. Spisepladsen ligger ud til terrassen ved ankomstfacaden. Stuen ligger i umiddelbar nærhed af den store terrasse på sydsiden. Her er der mulighed for at indrette med sofagruppe og evt. ekstra spiseplads. Udgangen til terrassen er med store glaspartier, der giver masser af lys og indrammer den smukke udsigt ud mod grønningen. Terrasserne adskilles med et fast værn til naboen. Gavlboligen har ekstra terrasse mod vest ligesom boligen har et gavlvindue i både stue og i det store soveværelse på 1. sal. Første salen er indrettet med 1 stort soveværelse og 2 værelser. Fordelingsgangen mellem værelserne er lys og venlig med ovenlys. Der er toilet på begge etager.

Der er tilstræbt et enkelt og robust materialevalg. Således fremstår bygningerne i en kombination af lyse tegl og mørke tegl i bunden. 3. etage udføres i en tyndplade i en grå/sort nuance. Facader udføres med vindueselementer i træ/alu. Disse samles visuelt i et bånd med en mørk tilbagetrukken tegl. Tage udføres som flade betonelementer med tagpap. Indvendig anvendes lyse trægulve.

I projektet er der lagt vægt på at skabe en lys, enkel og venlig arkitektur. At skabe varierende og funktionelle boliger med en enkel indretning. At skabe oplevelsesrige rum- og opholdsarealer med mulighed for ophold og leg.
At anvende materialer der tåler dagligt slid og patinerer smukt over tid. At leve op til miljømæssig bæredygtighed. At leve op til lave driftsudgifter og varmeudgifter med energiklasse 2015 boliger.Flere boliger i nærheden

Velholdt 3 værelses…
Størrelse
96 m2
Værelser
3
Depositum
24.767 kr
Husleje
8.256 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248