Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Unik 3 værelses i Svendborg Indrykket 06/09/2019


Beskrivelse

Spændende ejendomskompleks opført i gule teglsten og asymmetriske former i et idyllisk område, der giver en ægte landsbystemning. Ejendommen er fordelt på fire blokke og består af 38 lejligheder på 2-4 værelser på 65-99 kvm. Lejlighederne har altan eller terrasse, og de øverste lejligheder har højtsiddende skråvægge. Hyggeligt fælles haveanlæg hører…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet

Type
Lejlighed
Størrelse
77 kvm
Værelser
3
Husleje
6.309 kr
Depositum
41.172 kr
Periode
-
A/C forbrug
625 kr
Indflytning
15/09/2019
Husdyr
-

Beskrivelse

Spændende ejendomskompleks opført i gule teglsten og asymmetriske former i et idyllisk område, der giver en ægte landsbystemning. Ejendommen er fordelt på fire blokke og består af 38 lejligheder på 2-4 værelser på 65-99 kvm. Lejlighederne har altan eller terrasse, og de øverste lejligheder har højtsiddende skråvægge. Hyggeligt fælles haveanlæg hører til ejendommen. Husdyr er tilladt efter aftale.

Farvergaarden er attraktivt beliggende ved Mølledammen i Svendborgs bykerne tæt på mange gode indkøbsmuligheder. Bygningen er placeret midt i et historisk område og indgår i et harmonisk samspil med miljøet omkring den gamle dam. Gode transportmuligheder tæt på station.
Til ejendommen er der 10 stk. carporte.Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248