Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Unik 2 værelses i København Indrykket 26/09/2019


Beskrivelse

OBS! For at komme i betragtning til dette lejemål, SKAL du venligst skrive en ansøgning, hvori du fortæller lidt om dig selv. Derefter vil der blive taget stilling til en fremvisning.  Udlejer ønsker ikke, at udleje ud til bofællesskaber. Ansøgning kan sendes via "Skriv til udlejer"-knappen. Lejemålet overtages nyistandsat og skal afleveres nyistandsat…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
123 kvm
Værelser
2
Husleje
17.100 kr
Depositum
121.250 kr
Periode
-
A/C forbrug
1.550 kr
Indflytning
01/12/2019
Husdyr
-

Beskrivelse

OBS! For at komme i betragtning til dette lejemål, SKAL du venligst skrive en ansøgning, hvori du fortæller lidt om dig selv. Derefter vil der blive taget stilling til en fremvisning.  Udlejer ønsker ikke, at udleje ud til bofællesskaber. Ansøgning kan sendes via "Skriv til udlejer"-knappen. Lejemålet overtages nyistandsat og skal afleveres nyistandsat ved fraflytning. Når lejligheden ved fraflytning skal afleveres nyistandsat, betyder det, at samtlige malbare flader skal males, dvs. herunder også vinduesrammer, paneler, rør mv., gulve skal ordnes mv.  Der må ikke holdes hund eller andre dyr. 
Udover aconto vand og varme, er det op til lejer selv at tilmelde sig el-forsyning.  Der tages generelt forbehold for fejl. 
Der kan være andre interesserede til lejemålet, udlejer kan vælge at disponere til anden side. For at komme i betragtning til lejligheden, skal du/I skrive lidt om hvem du/I er, hvad du/I laver mv.Flere boliger i nærheden

2 værelses lejlighed…
Størrelse
52 m2
Værelser
2
Depositum
16.000 kr
Husleje
8.000 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248