Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Unik 2 værelses i Aarhus Indrykket 12/03/2019


Beskrivelse

Aarhus kommune er på en gang en moderne handelsby, en erhvervsby, en universitetsby, en grøn boligby, en kulturby og en rekreativ by. Kalmarparken ligger centralt i Aarhus N – tæt ved Aarhus Universitet, lærerseminariet og uddannelserne i Skejby/Risskov. Byggeriet er et eksempel på moderne boligbyggeri, hvor funktionalitet og stilren arkitektur går…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
63 kvm
Værelser
2
Husleje
8.010 kr
Depositum
36.445 kr
Periode
-
A/C forbrug
800 kr
Indflytning
15/09/2019
Husdyr
-

Beskrivelse

Aarhus kommune er på en gang en moderne handelsby, en erhvervsby, en universitetsby, en grøn boligby, en kulturby og en rekreativ by.

Kalmarparken ligger centralt i Aarhus N – tæt ved Aarhus Universitet, lærerseminariet og uddannelserne i Skejby/Risskov.

Byggeriet er et eksempel på moderne boligbyggeri, hvor funktionalitet og stilren arkitektur går hånd i hånd. Kalmarparken, der er opført i 2012, er en velfungerende 4-etagers bebyggelse med 76, 1- og 2-værelses lejligheder på mellem 43 og 74 kvm. Der er 22 p-pladser på ejendommens område.

Du er tæt på vand og skov og gode indkøbsmuligheder. Her er gode busforbindelser lige ved døren og tæt ved den nye letbane.

Lejlighederne er veldisponerede med flot lysindfald fra den syd- eller vestvendte altan/terrasse. Der findes 3 lejemål i ejendommen der ikke har altan/terrasse. Penthouselejlighederne har 13 kvm. store sydvendte tagterrasser. Lyse gulve overalt. Døre og vægge er hvidmalede. Fra entre er der adgang til praktisk indrettet køkken, hvor der er fin plads til et lille spisebord, hvidt badeværelse med separat bruseniche og et stort lyst værelse/stue med udgang til altan/terrasse.

Alle lejligheder har depotrum, indbyggede skabe, integrerede hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, komfur og emhætte.

Vil du gerne bo tæt på byen, uden at bo på i det livlige Strøget i Aarhus, er Kalmarparken en oplagt mulighed.Flere boliger i nærheden

Pæn 2 værelses i Aarhus
Størrelse
52 m2
Værelser
2
Depositum
16.526 kr
Husleje
5.214 kr
Se mere om boligen
Velholdt 3 værelses…
Størrelse
83 m2
Værelser
3
Depositum
26.243 kr
Husleje
8.336 kr
Se mere om boligen
Nyistandsat 3 værelses…
Størrelse
83 m2
Værelser
3
Depositum
26.134 kr
Husleje
8.300 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248