Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Stilren 4 værelses i Aalborg Indrykket 11/03/2019


Beskrivelse

Smuk lejlighed i det hyggelige Nørregade. Lejligheden indeholder fin entré, vinkelstue i åben forbindelse til flot lyst køkken. Fra køkkenet er der adgang til fint bryggers. Fra stuen kommer man ud i en lille fordelingsgang, hvor der er adgang til to værelser med skabe samt flot badeværelse. Fra stuen går der en trappe op til 1. salen, hvor der er…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
132 kvm
Værelser
4
Husleje
9.600 kr
Depositum
28.800 kr
Periode
-
A/C forbrug
1.325 kr
Indflytning
Snarest
Husdyr
Ikke tilladt

Beskrivelse

Smuk lejlighed i det hyggelige Nørregade. Lejligheden indeholder fin entré, vinkelstue i åben forbindelse til flot lyst køkken. Fra køkkenet er der adgang til fint bryggers. Fra stuen kommer man ud i en lille fordelingsgang, hvor der er adgang til to værelser med skabe samt flot badeværelse. Fra stuen går der en trappe op til 1. salen, hvor der er et lækkert stort åbent rum med fjordkig og fritliggende bjælker. 1. salen kan benyttes som ekstra opholdsstue eller evt. soveværelse. Der er ligeledes udgang til lækker stor (privat) tagterrasse.
Køkkenet og badeværelset blev renoveret ultimo 2017. Inventaret er fra Invita i en lækker kvalitet, ligesom alle hårde hvidevarer, der er fra Siemens, blev udskiftet i forbindelse hermed.
Der er mulighed for leje af p-plads i baggården.
Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke.Flere boliger i nærheden

Unik 2 værelses i Aalborg
Størrelse
73 m2
Værelser
2
Depositum
14.427 kr
Husleje
4.809 kr
Se mere om boligen
Velholdt 2 værelses…
Størrelse
77 m2
Værelser
2
Depositum
20.058 kr
Husleje
6.686 kr
Se mere om boligen
Renoveret 2 værelses…
Størrelse
75 m2
Værelser
2
Depositum
16.629 kr
Husleje
5.543 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248