Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Stilren 3 værelses i Aalborg Indrykket 02/11/2018


Beskrivelse

På det nye spændende Godsbaneareal, hvor der i nærområdet er brugsret til nyopført legeplads samt adgang til hyggelige grønne områder med bl.a. grillplads med borde og bænke, ligger denne dejlige lyse lejlighed i nyere ejendom opført i 2016. Lejligheden indeholder køkken og stue i ét, rummeligt soveværelse med god skabsplads, godt stort værelse også…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
91 kvm
Værelser
3
Husleje
8.550 kr
Depositum
25.650 kr
Periode
-
A/C forbrug
1.100 kr
Indflytning
Snarest
Husdyr
Ikke tilladt

Beskrivelse

På det nye spændende Godsbaneareal, hvor der i nærområdet er brugsret til nyopført legeplads samt adgang til hyggelige grønne områder med bl.a. grillplads med borde og bænke, ligger denne dejlige lyse lejlighed i nyere ejendom opført i 2016. Lejligheden indeholder køkken og stue i ét, rummeligt soveværelse med god skabsplads, godt stort værelse også med skabe samt dejligt badeværelse. Interiøret i køkken, badeværelse samt garderobeskabe er hvidt med egekant fra Invita. Der er naturlakeret egetræsparket i alle rummene. Lyse klinker og gulvvarme på badeværelset. Fra soveværelset og køkkenet/stuen er der direkte adgang til dejlig stor vestvendt altan med stort opbevaringsrum og dejlig udsigt.
Der er adgang til fælles tagterrasse på 7. sal med smuk udsigt over det meste af Aalborg og omegn. I kælderen er der et godt tremmerum.
 
Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke. Ejendommen er en ikke ryger ejendom, dette betyder, at der ikke må ryges nogen steder i ejendommen, heller ikke på altanen.Flere boliger i nærheden

Sød 3 værelses i Aalborg
Størrelse
91 m2
Værelser
3
Depositum
29.985 kr
Husleje
9.995 kr
Se mere om boligen
Sød 2 værelses i Aalborg
Størrelse
81 m2
Værelser
2
Depositum
26.385 kr
Husleje
8.795 kr
Se mere om boligen
Renoveret 2 værelses…
Størrelse
50 m2
Værelser
2
Depositum
18.900 kr
Husleje
6.300 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248