Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Stilren 2 værelses i Slidell Indrykket 27/08/2019


Beskrivelse

Charmerende og central lejlighed, med moderne udtryk. En af de mest rolige gader, nær det skønne Nyboder, byder på denne funktionelle lejlighed som egner sig særdeles godt til et par. To soveværelser, et et rummeligt spisekøkken og en flot stue, her er alle muligheder for at føle sig til rette i boligen som er prydet af et fremragene lys indfald. Både…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
75 kvm
Værelser
2
Husleje
17.500 kr
Depositum
52.500 kr
Periode
Under 12 mdr
A/C forbrug
0 kr
Indflytning
01/10/2019
Husdyr
Ikke tilladt

Beskrivelse

Charmerende og central lejlighed, med moderne udtryk. En af de mest rolige gader, nær det skønne Nyboder, byder på denne funktionelle lejlighed som egner sig særdeles godt til et par. To soveværelser, et et rummeligt spisekøkken og en flot stue, her er alle muligheder for at føle sig til rette i boligen som er prydet af et fremragene lys indfald. Både bad og køkken er nyere af dato, fremstår lyse og indflytningskare lige som resten af hjemmet.
Badeværelser har endog gulvvarme. Der er et dejligt kig til den hyggelige gård, hvor solstunder kan nydes og roen ligeså. Opbevarings plads findes der en del af, og langt det meste overtages med lejemålet - derudover udlejes boligen umøbleret. Har du behov for at bo tæt på Kastellets grønne områder, offentlig transport, og tæt på København skal denne lejlighed absolut ses!



Flere boliger i nærheden

1065 3 vær. lejlighed,…
Størrelse
85 m2
Værelser
3
Depositum
16.000 kr
Husleje
8.000 kr
Se mere om boligen
2 værelses lejlighed…
Størrelse
52 m2
Værelser
2
Depositum
16.000 kr
Husleje
8.000 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248