Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Sød 6 værelses i København Indrykket 31/07/2019


Beskrivelse

På Markskellet 2 venter dig en spændende bolig, der folder sig ud helt oppe under taget i to plan. Så nydelig en liebhaverlejlighed skal man lede længe efter, så der er ingen tid at spilde i jagten efter drømmelejligheden, for du har muligvis fundet dit mål her. Vi snakker 137 m2, privat tagterrasse og masser af gode, regulære rum udsmykket med unikke…

Se fuld beskrivelse længere nede
Kontakt udlejer
Klik her for at komme i kontakt med udlejer
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
137 kvm
Værelser
6
Husleje
17.000 kr
Depositum
51.000 kr
Periode
-
A/C forbrug
0 kr
Indflytning
01/10/2019
Husdyr
Ikke tilladt

Beskrivelse

På Markskellet 2 venter dig en spændende bolig, der folder sig ud helt oppe under taget i to plan. Så nydelig en liebhaverlejlighed skal man lede længe efter, så der er ingen tid at spilde i jagten efter drømmelejligheden, for du har muligvis fundet dit mål her.
Vi snakker 137 m2, privat tagterrasse og masser af gode, regulære rum udsmykket med unikke detaljer. For eksempel forelsker man sig straks i overetagens fritlagte bjælker og loft til kip, der virkelig er med til at give charme og sjæl til boligen, og hemsen er prikken over i’et, der giver et hemmeligt rum med plads til opbevaring eller en lille kontorplads oplyst af hyggelige lyskæder.
Lad og tage herligheden fra en ende af. En stor og åben entrétager imod på 3. sal, hvor man kan hænge jakken på en knage og stille skoene på det lyse gulv. På denne etage finder du også et stort spisekøkken med tidløse moduler og alt i hårde hvidevarer samt et pænt badeværelse med separat brus og et praktisk bryggers med vaskefaciliteter. To store stuer en suite, der adskilles af et sæt franske dobbeltdøre og har pæne, gamle gulve, giver masser af plads til samvær for familien.
En flot trappe leder op til det andet plan, og her er der endnu flere lækre rum. Endnu en stue tager imod, og som sagt er der ikke noget at rafle om - denne luftige følelse er helt unik. Altanen giver formidabel udsigt over ejendommen og plads til, at hele familien kan nyde freden under åben himmel, og de to værelser giver godt med plads til børnefamilien. Slutteligt finder man også et gæstetoilet på etagen.
Når man er kommet sig ovenpå denne portion førsteklasses lejlighed, er det også værd at tage et kig på området. Vanløse er de seneste år blevet et yndet postnummer for dem der ønsker masser af plads tæt ved byen, og det må man sige gør sig gældende her. Det er
endda en eftertragtet adresse tæt ved Slotsherrensvej og Jyllingevej, og fra du lukker hoveddøren er der ikke mere end 10 minutter på gåben til både Flintholm og Vanløse, der nås igennem det hyggelige Katrinedalskvarter.Flere boliger i nærheden

Nyistandsat 2 værelses…
Størrelse
102 m2
Værelser
2
Depositum
81.049 kr
Husleje
16.079 kr
Se mere om boligen
Stilren 6 værelses i…
Størrelse
138 m2
Værelser
6
Depositum
72.000 kr
Husleje
24.000 kr
Se mere om boligen
Nyistandsat 1 værelses…
Størrelse
60 m2
Værelser
1
Depositum
30.000 kr
Husleje
10.000 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248