Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Sød 2 værelses i København Indrykket 07/08/2019


Beskrivelse

Vel mødt til denne nyere bolig på en vidunderlig adresse - velkommen til Østerbro! Du bydes velkommen i den rummelige entré med adgang til stort badeværelse med brus, gulvvarme og vaske- og tørremaskine. Fra entreen træder du ind i lejlighedens hjerte den hyggelige stue som har god plads. Fra stuen har du adgang til charmende og nydeligt køkken med…

Se fuld beskrivelse længere nede
Kontakt udlejer
Klik her for at komme i kontakt med udlejer
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
48 kvm
Værelser
2
Husleje
12.000 kr
Depositum
24.000 kr
Periode
-
A/C forbrug
0 kr
Indflytning
01/10/2019
Husdyr
Ikke tilladt

Beskrivelse

Vel mødt til denne nyere bolig på en vidunderlig adresse - velkommen til Østerbro!
Du bydes velkommen i den rummelige entré med adgang til stort badeværelse med brus, gulvvarme og vaske- og tørremaskine. Fra entreen træder du ind i lejlighedens hjerte den hyggelige stue som har god plads. Fra stuen har du adgang til charmende og nydeligt køkken med opvaskemaskine. Soveværelset ligger ligeledes i forbindelse med stuen og har masser indbygget skabsplads.

Det attraktive maritime kvarter ved Langelinie har i dag udviklet sig til et levende område på kanten af by og vand. Særligt eftertragtet er området for de mange, som ønsker at bo i naturskønne og ugenerede omgivelser samtidigt med, at de kan nå city indenfor kort gang. Her finder du bl.a. den lille havfrue, kastellet, lystbådhavnen, caféer og isboder, hvilket giver området liv og leben. Her er en helt unik atmosfære, som du ikke finder andre steder. Morgenbrødet henter du naturligvis i Lagkagehuset, og indkøb kan foretages i nærliggende supermarkeder. Om sommeren nydes bl.a. lyset, vandet og synet af de store flotte skibe som lægger til Langeliniekaj.

Nok den mest eftertragtet blok i ejerforeningen med så lidt gener fra trafikken som overhovedet muligt.
Ejendommen er opført i 1994 og har bl.a. videodørtelefon, elevator, vicevært samt et rummeligt kælderrum tilknyttet lejligheden. Til ejendommen hører en stor p-kælder med gratis parkering ligesom der kan parkeres gratis på privatområdet på gadeplan lige ved døren. Helt enestående er der tilknyttet en kæmpe fælles tagterrasse, selskabslokale og gæstelejligheder, som familien/gæster kan indlogeres i.
OBS: Boligen fremvises kun efter aftale.Flere boliger i nærheden

Nyrenoveret 3 værelses…
Størrelse
105 m2
Værelser
3
Depositum
57.000 kr
Husleje
19.000 kr
Se mere om boligen
Istandsat 2 værelses…
Størrelse
103 m2
Værelser
2
Depositum
51.000 kr
Husleje
17.000 kr
Se mere om boligen
Flot 5 værelses i København
Størrelse
200 m2
Værelser
5
Depositum
30.000 kr
Husleje
30.000 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248