Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Smuk 4 værelses i København Indrykket 08/08/2019


Beskrivelse

Lejlighederne på Vestre Teglgade ligger tæt på by, havn & indkøb og så  er der plads til alle. Ejendommen på Vestre Teglgade hedder Teglværksbyen og er bygget i 2016. Alle lejemålene er lyse med store syd/vestvendte altaner. Både de 3 og 4 værelses boliger byder på smarte planløsninger, som på trods af  åben stue / køkkenalrum giver god mulighed for…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
112 kvm
Værelser
4
Husleje
15.271 kr
Depositum
69.190 kr
Periode
-
A/C forbrug
1.170 kr
Indflytning
15/09/2019
Husdyr
-

Beskrivelse

Lejlighederne på Vestre Teglgade ligger tæt på by, havn & indkøb og så  er der plads til alle.

Ejendommen på Vestre Teglgade hedder Teglværksbyen og er bygget i 2016. Alle lejemålene er lyse med store syd/vestvendte altaner. Både de 3 og 4 værelses boliger byder på smarte planløsninger, som på trods af  åben stue / køkkenalrum giver god mulighed for at man både kan læse lektier ved spisebordet samtidig med at resten af lejlighedens beboere streamer tv-serier i stuen, uden at forstyrrer hinanden. Endvidere er der i de 4 værelses lejligheder tre soveværelser fordelt i hver sin ende af lejlighederne, så de ligger så private som muligt. De 2 værelses lejligheder er perfekte til en single eller et kærestepar med ét godt soveværelse og stor åbent køkkenalrum.

I Teglværksbyen er både familier, unge og modne mennesker velkomne, samt deres firbenede familiemedlemmer. Her kan nemlig søges om at holde hund eller kat i ejendommen.

Kvarteret i Sydhavnen er et af Københavns nyeste og det er stadig i rivende udvikling. Området omkring Teglværksbyen er dog næsten færdigetableret  og med Ankestyrelsens hovedkontor  som nabo  er nærområdet ved ejendommen  et af de mere rolige. Gårdmiljøet til ejendommen er grønt og åbent med overdækket parkering til din cykel. På selvsamme cykel tager det kun 3 minutter, at cykle til Sydhavnen St., 6 minutter at cykle til Fisketorvet og 14 minutter at cykle til Rådhuspladsen. I bil er der endnu kortere og har du brug for at parkere  i ejendommens aflåste kælder kan en parkeringstilladelse til en fast plads tilkøbes.

Alle opgange i ejendommen har elevator og alle lejemål fra 1. sal og opefter har altan – enkelte af lejemålene har private tagterrasser. Lejemål i stuen,  som ligger ind til gården har en dejlig forhave, hvorfor man næste ikke skulle tro at man var så tæt på byen.

Sydhavnen har, som navnet afslører, en havn som mange af områdets beboere bruger som en forfriskende mulighed til at snuppe en hurtig dukkert. Er man ikke til at bade, kan man i stedet tage Havnebus 991 fra Teglholmen til f.eks. Nyhavn eller Bryggen.

Ansøg boligerne i dag for at deltage uforpligtende i en fremvisning af de populære lejemål.Flere boliger i nærheden

Pæn 3 værelses i København
Størrelse
89 m2
Værelser
3
Depositum
64.556 kr
Husleje
12.748 kr
Se mere om boligen
Flot 3 værelses i København
Størrelse
92 m2
Værelser
3
Depositum
59.661 kr
Husleje
13.176 kr
Se mere om boligen
Nyistandsat 3 værelses…
Størrelse
85 m2
Værelser
3
Depositum
61.658 kr
Husleje
12.176 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248