Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Smuk 3 værelses i Holbæk Indrykket 23/10/2019


Beskrivelse

Det lyse og hvide går igen både ude og inde. Alle lejligheder er indrettet i et indbydende, nordisk design med et stort køkkenalrum som det centrale rum. Her lader de store vinduespartier, der går helt ned til gulvet, masser af dagslys strømme ind i rummet. Lejlighederne har desuden flotte, lyse trægulve og et stilrent køkken og bad holdt i hvidt.…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet

Type
Lejlighed
Størrelse
90 kvm
Værelser
3
Husleje
9.650 kr
Depositum
49.230 kr
Periode
-
A/C forbrug
980 kr
Indflytning
05/12/2019
Husdyr
-

Beskrivelse

Det lyse og hvide går igen både ude og inde. Alle lejligheder er indrettet i et indbydende, nordisk design med et stort køkkenalrum som det centrale rum. Her lader de store vinduespartier, der går helt ned til gulvet, masser af dagslys strømme ind i rummet. Lejlighederne har desuden flotte, lyse trægulve og et stilrent køkken og bad holdt i hvidt.
Lejlighederne har udgang til en eller flere altaner, hvor udsigten til fjorden eller byen kan nydes i fulde drag. Altanen er designet med glas i grønlige toner, der giver et skarpere lys og forstærker udsigten over vandet.
Bag bygningen ligger Plinten, en skøn opholdsplads med grønne arealer og solstole, hvor både beboere, naboer og turister er velkomne til at slå sig ned og nyde solen og den friske fjordluft.
Lejere har mulighed for at leje en plads.
Tidligere stod der en stor DLG-silo på grunden på havnefronten, hvor Holbæk Fjordtårn er opført i dag – og den gamle silo havde ca. samme form og farver som havnens nye vartegn.

Se mere på hjemmesiden www.holbaek-fjordtaarn.dkDania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248