Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Smuk 3 værelses i Frederiksberg Indrykket 18/10/2019


Beskrivelse

Beliggende i Porcelænshaven – I Royal Copenhagens tidligere produktionslokaler - Er denne moderne lejlighed nu til leje. Lejligheden er beliggende i de tidligere erhvervslokaler, som nu er konverteret til bolig. Lejligheden fremstår yderst moderne og er karakteriseret ved et flot naturligt lysindfald, optimal og åben planløsning samt gode fællesarealer…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
167 kvm
Værelser
3
Husleje
28.000 kr
Depositum
84.000 kr
Periode
-
A/C forbrug
1.350 kr
Indflytning
15/11/2019
Husdyr
Ikke tilladt

Beskrivelse

Beliggende i Porcelænshaven – I Royal Copenhagens tidligere produktionslokaler - Er denne moderne lejlighed nu til leje. Lejligheden er beliggende i de tidligere erhvervslokaler, som nu er konverteret til bolig. Lejligheden fremstår yderst moderne og er karakteriseret ved et flot naturligt lysindfald, optimal og åben planløsning samt gode fællesarealer tilknyttet.

Man ankommer i lejlighedens entre med indbyggede skabe, hvorfra der er videre adgang til bryggers med vaskefaciliteter samt gode opbevaringsmuligheder. Videre adgang til lejlighedens åbne køkken der ligger i forbindelse med stort stuerum. Køkkenet er udstyret med eksklusive hvidevarer såsom stort køleskab m. svalt vand, stort fryseskab med isterninger, Quooker, stor induktionsplade mv.. Her er etableret køkken-ø med plads til spisning mv.. Stuerummet er i god størrelse med plads til både ophold og spisning. Her er i dag installeret en biopejs samt udgang til terrasse foran ejendommen.
Der forefindes tre gode soveværelser i varierede størrelser, hvoraf det ene er udformet som master bedroom med direkte adgang til walk-in closet samt badeværelse med dobbelt håndvask og separat brus. Der forefindes yderligere et stort badeværelse med separat bruseniche.

Der medfølger brugsret til privat parkeringsplads i kælder samt et privat kælderrum.

Lejligheden er beliggende tæt på offentlig transport, dagligvarer indkøb, diverse specialbutikker og ikke mindst Frederiksberg Have.Flere boliger i nærheden

Flot 3 værelses i Frederiksberg
Størrelse
106 m2
Værelser
3
Depositum
63.000 kr
Husleje
21.000 kr
Se mere om boligen
Stilren 5 værelses i…
Størrelse
129 m2
Værelser
5
Depositum
60.000 kr
Husleje
20.000 kr
Se mere om boligen
Velholdt 1 værelses…
Størrelse
48 m2
Værelser
1
Depositum
24.000 kr
Husleje
8.000 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248