Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Renoveret 5 værelses i Aarhus Indrykket 08/08/2019


Beskrivelse

Ejendommen har en unik beliggenhed i Århus kun få minutter fra havnen tæt ved stranden og badeanstalten. Fra ejendommen er en fantastisk udsigt til lystbådehavnen og Århus-bugten. Der er ikke langt til et stort skovområde, ligesom Århus Midtby ligger i gå afstand fra ejendommen. Bygningen er en klassisk etageejendom i røde teglsten med hvide rammer…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
134 kvm
Værelser
5
Husleje
16.164 kr
Depositum
114.004 kr
Periode
-
A/C forbrug
1.025 kr
Indflytning
01/10/2019
Husdyr
-

Beskrivelse

Ejendommen har en unik beliggenhed i Århus kun få minutter fra havnen tæt ved stranden og badeanstalten. Fra ejendommen er en fantastisk udsigt til lystbådehavnen og Århus-bugten. Der er ikke langt til et stort skovområde, ligesom Århus Midtby ligger i gå afstand fra ejendommen.

Bygningen er en klassisk etageejendom i røde teglsten med hvide rammer og sålbænke omkring vinduerne. Ejendommen har mansardtag i røde vingetegl med kviste.

Der er franske altaner mod gaden og mindre altaner mod ejendommens gårdside.

Ejendommen er opført i 1932. Den består af 20 lejligheder fordelt på et til fem værelser. Der er et flisebelagt gårdareal til ejendommen.



Flere boliger i nærheden

4 værelses lejlighed…
Størrelse
151 m2
Værelser
4
Depositum
17.000 kr
Husleje
8.500 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248