Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Renoveret 4 værelses i Nørresundby Indrykket 08/08/2019


Beskrivelse

Stigsborg Brygge byder på 86 skønne lejeboliger ved Stigsborg Havnefront – en attraktiv ny bydel, der er ved at skyde op på solsiden af Limfjorden. Boligerne er lyse og indbydende med flotte trægulve, hvide vægge og eksklusivt køkken og bad, hvor der er kræset for alle detaljer. Derudover har alle lejligheder et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier,…

Se fuld beskrivelse længere nede
Kontakt udlejer
Klik her for at komme i kontakt med udlejer
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
112 kvm
Værelser
4
Husleje
10.074 kr
Depositum
45.683 kr
Periode
-
A/C forbrug
700 kr
Indflytning
15/08/2019
Husdyr
-

Beskrivelse

Stigsborg Brygge byder på 86 skønne lejeboliger ved Stigsborg Havnefront – en attraktiv ny bydel, der er ved at skyde op på solsiden af Limfjorden.

Boligerne er lyse og indbydende med flotte trægulve, hvide vægge og eksklusivt køkken og bad, hvor der er kræset for alle detaljer. Derudover har alle lejligheder et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, så du kan nyde dine opholdsrum i masser af dagslys.

Hver bolig har sit eget private uderum i form af solrige altaner eller terrasser i stueetagen. Her kan du nyde udsigten over Limfjorden og Aalborgs skyline – jo højere oppe, jo bedre udsigt. Får du fingrene i en af de attraktive penthouselejligheder øverst oppe, kan du træde direkte ud på din egen private tagterrasse, hvor den storslåede udsigt næsten slår benene væk under dig.

Derudover er der mulighed for at indrette en hyggelig krog på altangangen, der leder ind til lejlighederne, så du altid kan finde et sted i solen.

De eksklusive lejeboliger fås fra to-fire værelser og passer perfekt til kvalitetsbevidste singler, par – unge som ældre – og børnefamilier, der drømmer om en skøn bolig tæt på både vand, natur og by.Flere boliger i nærheden

Nyistandsat 3 værelses…
Størrelse
60 m2
Værelser
3
Depositum
13.001 kr
Husleje
0 kr
Se mere om boligen
Istandsat 2 værelses…
Størrelse
62 m2
Værelser
2
Depositum
16.200 kr
Husleje
5.400 kr
Se mere om boligen
Pæn 3 værelses i Aalborg
Størrelse
72 m2
Værelser
3
Depositum
38.780 kr
Husleje
7.600 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248