Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Renoveret 3 værelses i Aalborg Indrykket 19/11/2019


Beskrivelse

Ågades Passage Velkommen til Ågades Passage! Lige her, midt i byen, ligger disse flotte gulstens ejendomme, Ågades Passage, som rummer 102 dejlige lejligheder som er opført i 1993. Her har du muligheden for at flytte i pæne istandsatte lejligheder, hvor du får rigtig mange kvadratmeter for pengene! Både hvis du ønsker en 2- eller 3-værelses. Alle lejlighederne…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet

Type
Lejlighed
Størrelse
88 kvm
Værelser
3
Husleje
8.107 kr
Depositum
40.929 kr
Periode
-
A/C forbrug
390 kr
Indflytning
01/12/2019
Husdyr
-

Beskrivelse

Ågades Passage
Velkommen til Ågades Passage!

Lige her, midt i byen, ligger disse flotte gulstens ejendomme, Ågades Passage, som rummer 102 dejlige lejligheder som er opført i 1993.
Her har du muligheden for at flytte i pæne istandsatte lejligheder, hvor du får rigtig mange kvadratmeter for pengene! Både hvis du ønsker en 2- eller 3-værelses.

Alle lejlighederne er bygget med store rummelige badeværelser, samt mulighed for lejligheder med både åbne og mere aflukkede køkkener.  
I fire ud af seks ejendomme er der ligeledes elevator, så det er let at komme til og fra hjemmet.

Til ejendommen er der også tilknyttet et festlokale, som kan lejes. Dette giver rigtig gode muligheder for at kunne holde større arrangementer, men stadig være tæt på de vante omgivelser.

Billederne kan variere. Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248