Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Pæn 4 værelses i Aalborg Indrykket 10/10/2019


Beskrivelse

Dette nyopførte område er beliggende i midt i Aalborg-bydelen Gug, tæt på offentlig trafik og lige ved indkøbsmuligheder. Derudover er der gode muligheder for at komme på infrastrukturen til og fra Aalborg. Boligens entre fungerer som fordeling til stue/alrum. I alrummet er der indrettet køkken i åben forbindelse med spiseafdeling og stuen. Køkkenet…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet

Type
Lejlighed
Størrelse
94 kvm
Værelser
4
Husleje
8.900 kr
Depositum
26.700 kr
Periode
-
A/C forbrug
0 kr
Indflytning
Snarest
Husdyr
-

Beskrivelse

Dette nyopførte område er beliggende i midt i Aalborg-bydelen Gug, tæt på offentlig trafik og lige ved indkøbsmuligheder. Derudover er der gode muligheder for at komme på infrastrukturen til og fra Aalborg. Boligens entre fungerer som fordeling til stue/alrum.

I alrummet er der indrettet køkken i åben forbindelse med spiseafdeling og stuen. Køkkenet er i hvide HTH-elemeter, med keramisk kogeplade, indbygningsovn og installation til opvaskemaskine. Badeværelse er med, væghængt toilet, indmuret bruser samt installation til vaskemaskine og tørretumbler.

Boligens 1.sal er indrettet med 2 værelser og 1 soveværelse samt et badeværelse. På badeværelse er det pålagt sort/grå fliser, i resten af gulvene er askeparket.

Lejemålet overtages nyistandsat f.s.v. angår maling, hvidtning og tapetsering.

Der medfølger et skur på ca. 3 m 2Bemærk!
Husdyr ikke tilladt Sagsnummer: 15601-12
Overtagelse: 1. december 2019Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248