Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Istandsat 3 værelses i Sjællands Odde Indrykket 22/01/2019


Beskrivelse

Nu udbydes eksklusiv landejendom til leje med over 7 HA jord tilknyttet. Ejendommen byder på mange anvendelsesmuligheder, bl.a. mulig registrering af liberalt erhverv.
Beliggende af en privat sidevej til Oddenvej udlejes gennemgribende renoveret stuehus på 140 m2. Huset er udført med støbte gulve med indlagt gulvvarme, store vinduepartier mod…

Se fuld beskrivelse længere nede
Kontakt udlejer
Klik her for at komme i kontakt med udlejer
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
140 kvm
Værelser
3
Husleje
19.500 kr
Depositum
58.500 kr
Periode
-
A/C forbrug
3.500 kr
Indflytning
21/01/2019
Husdyr
Tilladt

Beskrivelse

Nu udbydes eksklusiv landejendom til leje med over 7 HA jord tilknyttet. Ejendommen byder på mange anvendelsesmuligheder, bl.a. mulig registrering af liberalt erhverv.
Beliggende af en privat sidevej til Oddenvej udlejes gennemgribende renoveret stuehus på 140 m2. Huset er udført med støbte gulve med indlagt gulvvarme, store vinduepartier mod vandet samt tilstødende terrasse der går om stort set hele huset.
Fra husets entre er videre adgang til åbent stuerum med flot udsigt til vandet. Stort bryggers/vaskerum med god plads til opbevaring og ekstra køleplads. Soveværelse med adgang til stor hems, med flere indretningsmuligheder. Stort moderne køkken, med både gaskomfur og induktion. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stort stuerum, med flot svensk porcelænsovn og videre adgang til udestue. I stuerummet er et fantastisk indeklima, med havdudsigt og udgang til omkringliggende terraser mod 3 verdenshjørner. I stueplan forefindes 2 badeværelse udført i kvalitetsmaterialer.
1. salen byder på 2 store soveværelser, et påklædningsværelse samt et badeværelse. Der er endvidere et åbent stuerum med udsigt til Sejrø Bugt mod syd og Hesselø Bugt mod nord.
De over 7 HA jord der er tilknyttet ejendommen, byder på mange anvendelsesmuligheder. Jorden går helt ned til vandkanten og afkranser et privat strandområde samt større græsareal. Der forefindes privat sø på ejendommen, hvori der kan udsættes ænder.
Ejendommen er i dag indrettet med flere hestefolde samt en professionel oplyst ridebane og tilhørende stald på ca. 250 m2. Der er ligeledes en ældre staldbygning samt udvendig indhegning der i dag agerer hønsehus. Der er rig mulighed for at dyrke eget hestehold på ejendommen, samt få en pasningsordning hertil. Der forefindes ligeledes et 'anneks' på 150 m2, udført i samme materialer som hovedhuset. Her er indrettet eget køkken, soveværelse, stort åbent stuerum, badeværelse og sauna. Dette kan tillejes til ejendommen efter behov.
En ejendom med mange muligheder - Og oplagt til hestehold kombineret med eget erhverv. Kontakt os for flere oplysninger.Flere boliger i nærheden

Flot 3 værelses i Asnæs
Størrelse
109 m2
Værelser
3
Depositum
22.500 kr
Husleje
7.500 kr
Se mere om boligen
Flot 4 værelses i Rørvig
Størrelse
60 m2
Værelser
4
Depositum
7.500 kr
Husleje
6.700 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248