Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Flot 4 værelses i København Indrykket 10/10/2018


Beskrivelse

Lejlighederne er usædvanligt højloftede og med store vinduespartier, der gør, at lyset strømmer ind fra alle vinkler, det får boligerne til at fremstå lyse og venlige. I køkkenet er der støjsvage hårde hvidevarer med fuldt integrerede fronter, på badeværelset er der vaskesøjle og stor bruseniche. Alle lejligheder har garderobeskabe og depotrum. Til…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
127 kvm
Værelser
4
Husleje
16.032 kr
Depositum
81.247 kr
Periode
-
A/C forbrug
1.200 kr
Indflytning
01/11/2018
Husdyr
-

Beskrivelse

Lejlighederne er usædvanligt højloftede og med store vinduespartier, der gør, at lyset strømmer ind fra alle vinkler, det får boligerne til at fremstå lyse og venlige. I køkkenet er der støjsvage hårde hvidevarer med fuldt integrerede fronter, på badeværelset er der vaskesøjle og stor bruseniche. Alle lejligheder har garderobeskabe og depotrum. Til de fleste lejligheder er der altan eller terrasse.

Byggeriet er i lavenergiklasse og har fået tildelt det grønne energimærke A 2015.

I ejendommen findes der en dagligvarebutik samt café. Derudover forefindes en grøn gårdhave med legeområder. Der er et fælleslokale med køkken, med plads til 50 gæster som kan benyttes af beboerne.

Ejedommen ligger nær Nordens største sammenhængende idrætsområde som ligger mellem Ellebjergvej og Valbyparken, og i nærområdet til Jacobsens Have findes der flere børneinstitutioner, skoler, indkøbsmuligheder og cafeer.

Med Ny Ellebjerg Station og mange buslinjer lige om hjørnet er der rig mulighed for offentlig transport rundt i byen. Derudover løber den nye grønne cykelsti 'Valbyruten' igennem Valby og kobler sig på byens andre grønne cykelstier til blandt andet indre by og brokvartererne.

Ejer af ejendommen tillader ikke bofællesskab.Flere boliger i nærheden

Flot 5 værelses i København
Størrelse
140 m2
Værelser
5
Depositum
85.108 kr
Husleje
16.774 kr
Se mere om boligen
Flot 4 værelses i København
Størrelse
109 m2
Værelser
4
Depositum
73.353 kr
Husleje
14.528 kr
Se mere om boligen
Flot 3 værelses i København
Størrelse
78 m2
Værelser
3
Depositum
55.526 kr
Husleje
12.278 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248