Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Flot 3 værelses i Nykøbing Falster Indrykket 23/10/2019


Beskrivelse

Ejendommen i Nygade ligger centralt i Nykøbing Falsters Midtpunkt med den bedste placering ved klosterkirken og den hyggelige klosterhave. Ejendommen ligger i et fredeligt område med en ”stillevej”, der sikrer et roligt og trygt miljø omkring bebyggelsen. Området op til klosterhaven er indrettet som et stort fællesareal med opholdsplads. Bebyggelsen…

Se fuld beskrivelse længere nede
Udlejet
Denne lejlighed er udlejet

Type
Lejlighed
Størrelse
107 kvm
Værelser
3
Husleje
9.798 kr
Depositum
44.398 kr
Periode
-
A/C forbrug
775 kr
Indflytning
15/11/2019
Husdyr
-

Beskrivelse

Ejendommen i Nygade ligger centralt i Nykøbing Falsters Midtpunkt med den bedste placering ved klosterkirken og den hyggelige klosterhave. Ejendommen ligger i et fredeligt område med en ”stillevej”, der sikrer et roligt og trygt miljø omkring bebyggelsen.
Området op til klosterhaven er indrettet som et stort fællesareal med opholdsplads.

Bebyggelsen har en asymmetrisk form, der giver byggeriet en god dybde. Ejendommen fremstår velholdt med en rød stenfacade og elegante hvide vinduer, kviste og døre.

Ejendommen er opført i 1987 og består af 31 boliger samt et antal butikslejemål.

Alle lejligheder har enten altan eller privat terrasse. Der er et fælleshus tilknyttet bebyggelsen.Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248