Jeg er mere end tilfreds!
Jeg har benyttet mig af Lejlino rigtigt mange gange, og jeg er super tilfreds hvergang, deres hjemmeside er utroligt nem at navigere rundt på samt de har mange gode boliger - ydermere er deres kundeservice i top og de svare hurtigt!
Julie Mortensen

Flot 3 værelses i Aalborg Indrykket 02/11/2018


Beskrivelse

Dejlig lys 3 vær. lejlighed i nyere ejendom opført i 2016 på det spændende nye godsbaneareal, hvor der i nærområdet er brugsret til nyopført legeplads samt adgang til hyggelige grønne områder med bl.a. grillplads med borde og bænke. Lejligheden indeholder køkken og stue i ét, rummeligt soveværelse med god skabsplads, godt stort værelse samt dejligt…

Se fuld beskrivelse længere nede
Kontakt udlejer
Klik her for at komme i kontakt med udlejer
Ikke lige dig?
Klik her for at se flere boliger i samme område

Type
Lejlighed
Størrelse
91 kvm
Værelser
3
Husleje
8.350 kr
Depositum
25.050 kr
Periode
-
A/C forbrug
1.100 kr
Indflytning
Snarest
Husdyr
Ikke tilladt

Beskrivelse

Dejlig lys 3 vær. lejlighed i nyere ejendom opført i 2016 på det spændende nye godsbaneareal, hvor der i nærområdet er brugsret til nyopført legeplads samt adgang til hyggelige grønne områder med bl.a. grillplads med borde og bænke. Lejligheden indeholder køkken og stue i ét, rummeligt soveværelse med god skabsplads, godt stort værelse samt dejligt badeværelse. Interiøret i køkken, badeværelse samt garderobeskabe er hvidt med egekant fra Invita.
Naturlakeret egetræsparket i alle rummene. Lyse klinker og gulvvarme på badeværelset.
Fra soveværelset og køkkenet/stuen er der direkte adgang til dejlig stor altan med stort opbevaringsrum.
Der er adgang til fælles tagterrasse på 7. sal med smuk udsigt over det meste af Aalborg og omegn. I kælderen er der et godt tremmerum. Billederne er ikke fra denne lejlighed men en tilsvarende i ejendommen.
 
Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke. Ejendommen er en ikke ryger ejendom, hvilket betyder, at det ikke er tilladt at ryge nogen steder i ejendommen, heller ikke på altanen eller den fælles tagterrasse.Flere boliger i nærheden

Nyrenoveret 2 værelses…
Størrelse
72 m2
Værelser
2
Depositum
20.700 kr
Husleje
6.900 kr
Se mere om boligen
Stilren 3 værelses i…
Størrelse
91 m2
Værelser
3
Depositum
25.650 kr
Husleje
8.550 kr
Se mere om boligen
Flot 2 værelses i Aalborg
Størrelse
72 m2
Værelser
2
Depositum
19.800 kr
Husleje
6.600 kr
Se mere om boligen
Dania 44, Kldr 4700 Næstved - kontakt@lejlino.dk - CVR: 37816248